Prednosti spletnega izobraževanja

lekarna
Spletno izobraževanje oziroma e-izobraževanje postaja vse bolj popularno zaradi svojih prednosti in ugodnosti, ki jih nudi udeležencem izobraževanja.

Dostopnost in fleksibilnost

Osnovni prednosti e-izobraževanja sta večja dostopnost in fleksibilnost, potrebna sta le računalnik in dostop do interneta. Izobraževanje preko interneta omogoča dostop do strokovnih vsebin 24/7, vsebine so vedno na voljo kjerkoli in kadarkoli, tudi doma. Udeleženec izobraževanja si lahko sam izbira čas in kraj učenja.

potrdilo

Posamezniku prilagojeno izobraževanje

Izobraževanje preko portala FarmaPro poteka v asinhroni obliki, to je izobraževanje s časovnim zamikom. Izobraževanja so vnaprej objavljena na portalu, udeleženec izobraževanj si praviloma sam izbira način in hitrost učenja, kar še dodatno poveča zadovoljstvo in uspešnost izobraževanja. V primeru napak ali nepoznavanja odgovora lahko udeleženci izobraževanja snov enostavno še enkrat predelajo in ponovijo preizkus znanja. Vsebine si lahko udeleženci izobraževanj tudi natisnejo.

Preverjanje znanja in potrdilo o opravljenem izpitu

S testom na koncu izobraževanja lahko uporabnik preveri pridobljeno znanje in dobi potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Možnost obnavljanja pridobljenega znanja

Udeleženci izobraževanj imajo preko sistema e-izobraževanja vselej možnost obnavljanja pridobljenega znanja, saj lahko do objavljenih strokovnih izobraževanj dostopajo večkrat po že končanem izobraževanju in opravljenem preizkusu znanja. Sistem omogoča tudi enostavno posodabljanje vsebin.

Skrajšanje časa izobraževanja

E-learning

Zmanjšanje celotnih stroškov

Pomembno je tudi zmanjšanje odsotnosti z dela.

Večja udeležba

Sistem omogoča izobraževanje večjemu številu uporabnikov.

Aplikacijo FarmaPro lahko uporabljate tudi na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

bg

Prijava za uporabnike

Pozabil sem geslo

Še nimate svojega online računa?

Lock

Če še nimate svojega uporabniškega imena in želite pridobiti dostop do FarmaPro izobraževanj, kliknite gumb Registracija. Za pridobitev dostopa je potrebno izpolniti prijavni obrazec. Uporabniško ime in geslo prejmete po elektronski pošti na naslov, ki je naveden v izpolnjenem obrazcu.

REGISTRACIJA