Registracija

bg
Spletno izobraževanje FarmaPro je namenjeno strokovni zdravstveni javnosti. Nove obiskovalce prosimo, da se registrirajo. Dostop do spletnih vsebin je možen s prijavo z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom.

Dostop do informacij o zdravilih, ki se izdajajo na recept, je zakonsko omejen na osebe, pooblaščene za predpisovanje in izdajanje zdravil. Če želite dostopati do zaščitenih strani, izpolnite spodnji obrazec, na podlagi katerega vam bomo na vaš e-naslov poslali uporabniško ime in geslo.

S prošnjo za pridobitev gesla potrjujete, da ste magister farmacije, inženir farmacije ali farmacevtski tehnik, ali pa ste zdravnik, zobozdravnik oziroma ste študent farmacevtske ali medicinske fakultete.

FarmaPro prosi uporabnike, da ob posredovanju podatkov spoštujejo veljavne predpise.

Kontaktni obrazec za pridobitev uporabniškega imena in gesla za dostop do spletnega strokovnega izobraževanja.

Ta naziv bo uporabljen na potrdilu o opravljenem izobraževanju. Vnesite cel naziv z imenom in priimkom.
Opozorilo: za uspešen postopek registracije morate izpolniti celoten obrazec in se strinjati s pogoji uporabe, ki vsebuje tudi kodeks ravnanja.

Zahteve strojne in programske opreme

Za pregledovanje in delo z vsebinami potrebujete:

  • računalnik z internetno povezavo
  • Internet Explorer 7.x ali novejši, Firefox 4.x ali novejši, Chrome 16.x ali novejši, Safari 2.x ali novejši oziroma kateri koli drug W3C* standardni brskalnik.
  • Adobe Flash Player za video ali avdio predvajanje.
  • drugo programsko opremo, kot je Microsoft PowerPoint, Microsoft Word ali Adobe Acrobat Reader.

World Wide Web Consortium (W3C) je mednarodna skupnost, ki skrbi za razvoj spletnih standardov. Več o tem si lahko preberete tukaj.